2011. augusztus 6., szombat

Csak lazán!


Igen, én sem állhatom meg, és bármennyire túlhype-olt dolognak tartom, megeresztek egy bejegyzést Orbán és Navracsics reggeli találkozójáról. Nem lesz hosszú, viszont annál érdekfeszítőbb. 

Miután az m1 esti híradójában megfelelően felkonferálták a laza hangulatú és laza öltözékű találkozót, még egy lapáttal rátettek a nagy lazaságra, és a kisboltból éppen hazatérő miniszterelnök képével nyitották a bejátszást, két szatyor a kézben, a kilós kenyér már csak a hóna alá fért. Ez csak azért furcsa, mert az [origo] reggeli beszámolójában megszólaltak a felcsúti lakosok, többen is elmondták, hogy szeretett Viktoruk sajnos alig-alig mozdul ki hazulról, sőt a boltba még akkor sem jár, ha megéhezik, ez esetben a sportpálya büféjét veszi igénybe.

Vagy az van, hogy a miniszterelnök házi készítésű zsíros kenyérrel várta Navrasicsot, és ezért változtatott szokásain, vagy a helybéliek hazudnak, vagy Orbán kezd a beállított, álspontán médiamegjelenések iránti vonzódásában (is) hasonlítani Putyinra. A puzzle-t mindenki rakja össze magában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése